Uttryck musiken inom dig med smycken

Smycken har länge varit accessoarer som vi gillar att pynta oss med för att känna oss extra fina. De kommer i alla dess former och med smycken har du alla möjligheter att vara personlig och uttrycka dig. För dig som uppskattar musik har det nu kommit nya smycket från Efva Attling som gjort ett samarbete med Thåström.

Efva Attling har tillverkat smycken i många år och under senaste åren har hon gjort flera härliga samarbeten med stora profiler i Sverige. Nu kommer det senaste som är ingen mindre än Joakim Thåström. Kollektionen har fått namne The Högdalen där både Thåström och Attling är uppväxta. Köp dina smycken hos Efva Attling och låt musiken bli en del av dig!

The Högdalen x Thåström är musik i ord

The Högdalen är namnet på Attlings nya kollektion där fler samarbeten än Thåström ingår. Även artisten Joakim Berg från Kent och Smyckesdesignern Göran Kling har fått säga sitt och skapa sina smycken. Det som är gemensamt för alla smyckena är att ord är det som står i fokus. Attling och Thåström har till exempel skapat smycken med orden ”Fan fan fan” som även är titeln på Thåströms kända låt. Andra smycken har låtrader som ”Det är ni som är dom konstiga det är jag som är normal” och ”Beväpna dig med vingar” som också är kända rader ur Thåströms melodier.

The Högdalen x Jocke Berg är musik i symboler

notSom tidigare nämnt har Attling även gjort ett samarbete i Högdalen-kollektionen tillsammans med Jocke Berg. Här är det dock inte ord som står i fokus utan symboler. Hans design består bland annat av nycklar, liljor och noter som alla har någon koppling till musiken och till Frank Lloyd Wright som är en amerikansk arkitekt.

Smycka dig med Attling

Attling har länge tillverkat snygga och tidlösa smycken för den moderna kvinnan. I de senaste samarbetena är musiken central och dessa smycken är perfekta för dig om tycker om att uttrycka dig. Låt musiken vara med dig dygnets alla timmar med snygga smycken av hög kvalitet och med en genomtänkt design!